Jazz i Eltrikgåden d. 21 August 2021

Kommende

Jazz i Eltrikgården lørdag den 21. august 2021 kl. 13-15

Dette arrangement er helt tosset og nu er det efterhånden blevet en god tradition. Jeg tror, det nu er 6 gang i streg, vi skal afholde Jazz i Eltrikgården. Dette arrangement er fuldstændig gratis om det er verdensstjerner, som Ibrahim Electrik, Mames babegenush eller lokale spillemænd, der er på scenen. Sidste gang havde vi poesiballoner, bryllups fejring og Absinth grotte, og hvad vi finder på i år, er ikke sikkert endnu, men vi kan love, at det ikke bliver kedeligt.

Om musikken:

Baba & The Tonebones har sat et nyt hold sammen som består af 4 særdeles velspillende musikere. De har fundet sammen om at spille smagfuld, funky soul-blues. Klaus B. Jensen har skrevet en stor del af materialet selv. Inspirationen, som Klaus B. Jensen har hentet fra de store blues legender fra Mississippi deltaet gør en koncert med dem til en helt speciel og personlig oplevelse. Det er autentisk og originalt, med et drive som kun findes i musik fra Louisiana og New Orleans.

Bandet består af; Klaus B Jensen (Guitar/Sang) er autodidakt guitarist og sangskriver. Han har lærte at spille på gaden og senere kom han med på blues Festivaller i både ind- og har udland, og han har 4

anmelder, roste CD’er bag sig. Heine Hansen (Klaver) er udannet pianist fra det rytmiske musikkonservatorium i Odense. Han er en skattet jazzpianist i Danmark. Han har vundet priser og spillet med et utal af danske jazzmusikere og tunerede flittigt med bassisten Hugo Rasmussen

til hans sidste. Søren Lund (Bas) er ligeledes uddannet på det fynske konservatorium og har spillet med mange jazz, blues og rockbands overalt i landet. Søren er en meget alsidig bassist og improvisere med en sådan lethed, så tankerne ledes hen på Jaco Pastorius. Poul Amaliel (Trommer) er en gudsbenådet trommeslager med et stort musikalsk talent. Han kan spille alt og passer butikken, derfor er han brugt og elsket af mange. En mere rutinert trommeslager skal man lede længe efter.

Leave a Comment

Your feedback is valuable for us. Your email will not be published.

Vent Venligst...

Jazz i Eltrikgåden d. 21 August 2021 - Langelands Jazzklub