Jazz i Eltrikgåden d. 21 August 2021

Seneste
Langelandsjazzklub præsenterer:
Blues og Boogie! – En særlig
jazzhyldest til “Goldfinger og Anders Hoelstad”
Den 21 august 2021 kl. 13-17 afholder jazzklubben, det årlige GRATIS arrangement i Eltrikgården OG du og dine venner er inviteret!!!
Som altid er dette arrangement noget helt særligt og det er det også i år!
Denne gang har vi valgt at dedikere arrangementet til to af de helt STORE personligheder, der har sat sine ben i klubben.
Gennem de medrivende melodier og skæve toner fra musikken vil vi sammen mindes og hylde Anders Hoelstad og “Goldfinger”
Vi byder derfor på dejlig samvær, energi og lækker musik fra:
Baba & The Tonebones og Lasse E. Jensen Trio fra kl. 13.00 – 17.00
Om musikken:
Baba & The Tonebones har sat et nyt hold sammen som består af 4 særdeles velspillende musikere. De har fundet sammen om at spille smagfuld, funky soul-blues. Klaus B. Jensen har skrevet en stor del af materialet selv. Inspirationen, som Klaus B. Jensen har hentet fra de store blues legender fra Mississippi deltaet gør en koncert med dem til en helt speciel og personlig oplevelse. Det er autentisk og originalt, med et drive som kun findes i musik fra Louisiana og New Orleans.
+
Bandet består af; Klaus B Jensen (Guitar/Sang) er autodidakt guitarist og sangskriver. Han har lærte at spille på gaden og senere kom han med på blues Festivaller i både ind- og har udland, og han har 4
anmelder, roste CD’er bag sig. Heine Hansen (Klaver) er udannet pianist fra det rytmiske musikkonservatorium i Odense. Han er en skattet jazzpianist i Danmark. Han har vundet priser og spillet med et utal af danske jazzmusikere og tunerede flittigt med bassisten Hugo Rasmussen
til hans sidste. Søren Lund (Bas) er ligeledes uddannet på det fynske konservatorium og har spillet med mange jazz, blues og rockbands overalt i landet. Søren er en meget alsidig bassist og improvisere med en sådan lethed, så tankerne ledes hen på Jaco Pastorius. Poul Amaliel (Trommer) er en gudsbenådet trommeslager med et stort musikalsk talent. Han kan spille alt og passer butikken, derfor er han brugt og elsket af mange. En mere rutinert trommeslager skal man lede længe efter.
Når Lasse E. Jensen Trio indtager scenen forenes Boogie Woogie, Blues- og Jazzmusikken i skøn harmoni! Det ekvilibristiske og energiske fra “Boogien”, det fede og groovy fra “Bluesen” og det legende og improvisatoriske fra “Jazzen”. Atmosfæren bliver fyldt med alt det, der gør, at man siden 1930 ́erne ikke har kunnet holde hænder og fødder i ro.
Luften og atmosfæren er munter og røget. Vi befinder os på en bar tilbage i 1930 ́ernes Chicago. Lyden af dansende sko og det opretstående klavers insisterende og melodiøse toner blander sig til en ekstatisk stemning, der er lige ved at få taget til at lette. Publikum klapper i takt og kommer med højere og højere tilråb! Det er “Boogie Woogie”, “Blues” og “Jazz”!
Jazz i Eltrikgåden d. 21 August 2021 - Langelands Jazzklub