Jazz på havnen m. Cubanske Duo Cofradia

Seneste

Duo Cofradia er fantastiske repræsentanter for Cubansk musik. Deres stil er helt deres egen, men har rod i Son, Salsa og Nueva Trova. Du vil opleve sprudlende musikalitet, virtuos sang og Pachis eminente guitarspil, der tryllebinder tilhørerne, uanset om det er jazz, blues eller latinamerikanske rytmer. Pachi komponerer det meste af deres musik, men de fremfører også andre kendte eller mindre kendte numre. Musikken er fyldt med den smittende livsglæde og intensitet som er karakteristisk for ægte Cubansk musik. Deres stemmer klæder hinanden fantastisk, og det hele fremføres med kærlige drillerier. Lia udstråler en fantastisk energi og hendes ordspil mellem numrene læner sig op ad standup comedy. Det modsvares af Pachis tilbagelænede og rolige væsen.

Lia Llorente og Pachi Ruiz har gennem mere end 10 år turneret med deres koncerter i Italien, Norge, Frankrig, Canada, Sydamerika, Tyskland, Sverige og USA. Deres første udlandsrejse gik til Danmark i 2004, og siden har Danmark og danskerne haft en særlig plads i deres hjerter. De har været i Danmark og spillet rigtig mange koncerter i 2015, 2017, 2018 og kommer også i år.

I deres smukke, selvrestaurerede hjem i Trinidad indbydes til koncerter både med og uden gæstemusikere. Men ikke mindst indbydes mange af byens fattige børn og unge til gratis musik- og sang undervisning. Duoen har udklækket flere store talenter, der derved får mulighed for en levevej, og duoens indtjening i Danmark går ubeskåret til netop dette arbejde.

Entré er GRATIS og der kan købes dejlige kolde drikkevarer i baren.

TID: Fredag den 14. juni 2019 kl. 16.00-18.00

STED: Havnepladsen 9A, 5900 Rudkøbing, Danmark

Jazz på havnen m. Cubanske Duo Cofradia - Langelands Jazzklub