Strynø Pinse Jazz 2019

Pinse Jazz på Strynø anno 2019. Pinsedag, søndag, ud og sejle, vejret holder, det har det gjort alle årene på nær i 2002. JCM havde forbindelse med Krarup vejrtjeneste, lige meget hjalp det, vi måtte ind i bådeværftet på Smakkecenteret og slutte løjerne, hvilket var rigtigt hyggeligt og en oplevelse de tilstedeværende ikke sådan lige glemmer.

I år har vi været så heldige at få kontakt til en trio fra vores naboland Tyskland. En tysk trio med langelandske aner. Lea Knudsen som er datter af den herboende Flemming Knudsen, i Jazzklub regi kaldet Dr. Jazz. Flemming har i mange år været en af de bærende bestyrelseskræfter i Langelands Jazzklub og hermed også bærer af titlen Æresmedlem. Trio’en Loungecats som kommer fra den tyske by Ulm består af:

Lea Knudsen: Mit warmer Jazzstimme am Mikrofon.

Joe Fessele: Jazzpianist und Arrangeur.

Norbert Streit: Uberzeugt virtuosan verschiedenen Saxophonen.

Trioen har spillet ved mange rundt omkring i det Sydtyske Jazzlandskab med fine anmeldelser til følge. Trioen udgav oktober 2018 lp’en ”Symbiosis” som kan tjekkes ud på Youtube.

Langelands Jazzklub ser frem til, at kunne give vores medlemmer, turister, andet godtfolk og ikke mindst de fastboende på Strynø en musikalsk oplevelse, på de grønne enge ved Smakkecenteret, 3 minutters gang fra færgen, beliggende i læ for vinden, ”altid” i solskin. Vejret kan vi i bestyrelsen heldigvis ikke garantere ej heller tage ansvar for, men vi kan garantere for, at der vil være: Kærlighed blandt de fremmødte, højt humør, god musik samt kold øl fra fad.

Langelands Jazzklub glæder sig til gensynet med dig, din familie, hund og kat Pinsedag søndag d. 9 juni 2019 på Smakkecenteret Strynø.

 

Billetter kan købes HER og hos
Bonanno i Østergade 59.

 

Vi anbefaler desuden at bestille færgebillet i god tid – kan bestilles her; www.strynoe.dk

Strynø Pinse Jazz 2019 - Langelands Jazzklub