Brunch Jazz med Ben Chawes

Vi byder traditionen tro på den hyggelige Brunch Jazz i Borgerhuset, med den lækre brunch buffet og en fremravende musiker, som vil være kræs for øregangene og bidrage til den altid fabelagtige stemning, der er ved vores brunch jazz arrangementer.

Sangeren, pianisten og entertaineren Ben Chawes kombinerer jazzens finesser og improvisationer med pop’ens tilgængelighed og soulmusikkens varme glød. Stilen er cool, nærværende og helt unik. Men Ben Chawes er mere end bare en sanger. Han kombinerer sit indlysende crooner talent med sin helt egen musiske ingrediens: Instrumenter-med-stemmen. Hans talent for at lyde som et helt band, der kommer til live alene med en mund, er usammenligneligt.

Ben Chawes er uddannet på Berkeley School Of Music I Boston og har boet i flere år i USA, hvor han har haft en omfattende tournevirksomhed.

Musikpriser:

Artist of the Year

Best Jazz Album

Best Jazz Song

Cara Recording Awards

Outstanding Musicianship.

 

Ben Chawes

Lørdag d. 23. marts kl. 11.00 – 15.00

Borgerhuset, Ahlefeldtsgade 13-15, Rudkøbing

Entré og brunch 175,- kr.

Billetter kan købes HER

og hos Casa Bonanno, Østergade 59 i Rudkøbing til og med tirsdag 19. marts.

 

Maleriudstilling af den fynske kunstmaler Henrik Johnsen. En ekstra kulørt og musisk oplevelse til Brunch Jazz’en. Henrik Johnsen begyndte at male med olie på træ da han var 15 år. Samtidig begyndte han også at lytte til jazz. I 1968 oplevede han i Korsør, Coleman Hawkins spille, hvor han tegnede ham og fik hans autograf. Og sådan gør han fortsat idag, han tegner jazzmusikerne og får deres autografer på tegningen. Da han startede med at male var der også nogle af billederne der var jazzbilleder. I 1981 kom han ind på Holbæk Kunsthøjskole og var der i 4 måneder, her var der en af lærerne der opfordrede 4 af eleverne til at søge ind på Det Fynske Kunstakademi. Henrik Johnsen blev optaget i 1982 på det Fynske Kunstakademi, og gik der i 8 år, hvor han blev uddannet som grafiker. I de sidste 19 år har han arbejdet på et billedværksted i Svendborg. I denne periode begyndte han at male portrætter af jazzmusikere. Motiverne finder Henrik Johnsen i jazzmagasiner og jazzfotobøger. Når han maler er der altid jazzmusik i baggrunden. Samlingen af de spændende og farverige malerier er efterhånden blevet til et par hundrede stykker. Henrik Johnsen udstiller i Borgerhuset ved Brunch Jazz arrangementet, og vil selv være til stede til en snak med gæsterne. Kom og se og hør jazz på de skønneste måder.

Brunch Jazz med Ben Chawes - Langelands Jazzklub