Brunch Jazz

Lækker brunch og god jazz går hånd i hånd og med Christian Søgaard Jazz á la Django Trio går det hele op i en højere enhed. Langelands Jazzklub er igen i år vært for en smagsoplevelse for både ganen og øregangene, hvor vi vil servere en særdeles appetitlig frokost samtidig med Christian Søgaard Jazz á la Django Trio spiller cafejazz fra 30’erne.

Trioen der siden 2005 har spillet over hele Danmark og i Grønland med Jazz, Viser og Verdensmusik med danske tekster af Rune T Kidde og Pernille Plaetner, har også en stor passion for Django Reinhardt og i det hele taget jazzen fra 30’erne.

Med harmonikaen i front får musikken et ekstra touch af Frankrig. Guitaren har selvfølgelig også en helt central rolle. Rune T Kidde er også med når der undervejs givers eksempler på nogle af hans danske udgaver af forskellige jazzevergreens.

Christian Søgaard Harmonika, sang.
Morten Nordal guitar
Jens Holgersen kontrabas

Christian Søgaard rejste som ung student til Grønland og lærte der at spille på harmonika. I 12 år var han i mesterlære i Povl Dissings Trio, inden han selv sprang ud som sanger. Har også spillet meget med Rasmus Lyberth. Det seneste højdepunkt var deres optrædener i 2011 i Londons Royal Albert Hall.

Morten Nordal er trioens dragende guitarist, hvis utrolige overskud af idéer og påhit spontant triller ud af begge ærmer, og ustandselig rammer publikum et blødt sted lang inde. Han er kåret som Årets Fynske Jazzmusiker og spiller desuden i Tip Toe Big Band m.m.m.

Jens Holgersen lægger med sin kontrabas trioens solide og særdeles velswingende bund. Han har en årelang karriere som bassist indenfor jazz og folkemusik se: www.jensholgersen.dk.

STED:

24. marts klokken 11:00 – 15:00
Borgerhuset, Ahlefeldtsgade 13-15,rudkøbing

OBS: Billetsalg til vores brunch arrangement lukker onsdag den 21. marts.

KØB BILLETTER HER

Brunch Jazz - Langelands Jazzklub