Miriam Mandipira & Her Danish Friends

Seneste

Gratis arrangement med Miriam Mandipira & Her Danish Friends afholdes i samarbejde med Rudkøbing menighedsråd og Langelands Jazzklub.

Miriam Mandipira er ubestridt Danmarks nye store jazzdronning. Det har hun tydelig vist de senere år, hvor hun har været solist i flere sammenhænge bl.a med DR Big Band, Kjeld Lauritsen, Delta Blues Band m.fl. I 2016 modtog hun en Danish Music Award som Årets Bluessanger.

Miriam Mandipira dannede “Her Danish Friends” tilbage i 2010 og har sammen med dem, siden arbejdet målrettet på at fremelske et udtryk, hvor alle hendes musikalske talenter kommer i spil. Hun har valgt et repertoire, med sine favoritnumre fra både traditionel jazz, de store amerikanske evergreens, soul, gospel, blues og sange fra Sydafrika og Zimbawe, hvor hun selv stammer fra.

Hvis man endnu ikke har oplevet Miriam Mandipira, har man virkelig noget til gode. Hun har en ubeskrivelig flot stemme, som hun behersker i alle oktaver, fra det bløde dybe til det krystalklare høje. Hendes sang kommer lige fra hjertet. Hun synger med indlevelse humor og energi, så ingen undgår at blive berørt.

I 2014 udgav Miriam Mandipira & Her Danish Friends cd’en ”Live”.

Intensitet og indlevelse er også kendetegnede for de fire musikere der akkompagnerer hende.

Onsdag den 21. november 2018

Koncert start kl. 20.00 (adgang fra kl 19.30)

Sted: Rudkøbing Kirke

Der kan købes vin og øl

Miriam Mandipira & Her Danish Friends - Langelands Jazzklub